Dog Planets hunddagis

Dog Planet har 2 hunddagis, ett vanligt dagis (Dog Planet stora på valhallavägen 192) och ett minidagis (Dog Planet mini på banérgatan 44). Självklart får även småhundar vara på stora dagiset, det kallas bara stora dagiset för att det är en större lokal med fler hundar. Men på minidagiset tar vi endast emot småhundar under 35 cm i mankhöjd.

Vad skiljer sig dagisen åt?
På Dog Planet mini har vi satt den lilla hunden i fokus, tänkt på att även små hundar behöver långa promenader men mer anpassade efter storlek och väderlek. Lekarna utomhus är med jämnstora och de små behöver inte vara rädda för att en stor hund ska komma och störa. Även de stora hundarna kan hålla högre tempo på promenader som är mer lämpat åt dem och umgås med jämnstora.

Vi är ute flera timmar per dag i närliggande grönområden och de hundar som kan får självklart springa lösa. När vi kommer tillbaka kan hundarna vila ut en lugn, tyst och trygg miljö.

Hos oss måste alla hundar vara försäkrade och vaccinerade, hanhundar måste även vara kirurgiskt kastrerade .

Vi är naturligtvis godkända av Hälso- och miljövårdsnämnden, Länsstyrelsen och medlem i Sveriges Hunddagisförening.

Endast hundar över 6 månader.

Avgift heltid på dagis 5 dagar/veckan: 4.400 inkl. moms (ca20sek/timmen). Dagisavgiften kommer att höjas den 1 januari 2024 till 4.800sek inkl. moms.

Skicka gärna in din intresseanmälan!