Dog Planet mini

När vi började prata om att utöka Dog Planets verksamhet med ytterligare ett hunddagis frågade vi oss vilken målgrupp som behövdes prioriteras. På Dog Planet stora var nästan hälften småhundar. Vissa av dessa småhundar älskade visserligen att gå till dagis, men tyckte trängseln på promenaden med de större hundarna var mindre roligt så vi kom fram till att de mindre hundarna ville ha ett eget dagis!

På Dog Planet Mini som ligger på Banérgatan 44 har vi plats för ca 20 småhundar under 35 cm i mankhöjd, och här prioriteras den lite känsligare individen. Alla små raser är välkomna men vissa småhundar är mycket mer intresserade av att jaga efter en snabb labrador och brottas med en golden än att leka med en jämstor vovve. Självklart är dessa lite tuffare, mindre hundarna välkomna till vårt andra dagis, Dog Planet stora.

På Dog Planet mini har vi satt den lilla hunden i fokus, tänkt på att även små hundar behöver långa promenader men mer anpassade efter storlek och väderlek. Lekarna utomhus är med jämnstora och de små behöver inte vara rädda för att en stor hund ska komma och störa. Även inomhus har de mindre möjlighet att ligga nära och dela bädd, vilket är en vanlig syn här hos oss.

Annars har Dog Planet mini samma grundstenar som kännetecknar hela vår verksamhet. Att ha lugna, harmoniska grupper i trevliga välanpassade lokaler, där alla är en flock. Mycket rutiner vilket skapar trygghet och där vi i vår tur kan ge frihet i långa promenader med mycket bus lösa i skogen och på ängar runtomkring Östermalm/Gärdet/Djurgården.

Endast hundar över 6 månader.

Avgift heltid på dagis 5 dagar/veckan: 4 800 kr inkl. moms.

Skicka gärna in din intresseanmälan via formuläret på denna sida eller genom att maila till oss på info@dogplanet.se.