Personal

Hos oss hittar du kunnig och engagerad personal som alltid ser hundens bästa i första hand! Vi tycker att du ska vara trygg vare sig du ringer för att fråga något eller om du lämnar in din hund till oss på dagis, trim eller till någon annan del av vår hundinriktade verksamhet. Vår personals utbildning och erfarenheter ger en bred kunskapsbas. Allt från kennelarbetare, utlandsarbetare bland hundar, instruktör för flertal olika kurser, arbete som djursjukvårdare och egna hundar ger oss den unika erfarenhet vi tillsammans besitter idag!

Undrar du något är du alltid välkommen att kontakta oss!

dogplanet-logo-205×230
staff_7-sofia

Sofia – Hunddagisfröken

Sofia är 22 år gammal och började jobba på Dog Planet oktober 2017. Har alltid haft ett stort intresse för djur, framför allt hundar.

Sofia har några års erfarenhet av hunddagis tidigare och har tidigare gått på djurgymnasiet och är utbildad djurvårdare.

Sofia har ingen egen hund men har alltid haft ett stort intresse för apporterande hundar och planerar att skaffa en inom snar framtid.

staff_1

Sofie – Hunddagisfröken

Sofie även kallad Soffan är 32år gammal. Hon har varit med från dagiset start 2005. Först som långtidspraktikant innan det blev fastanställning.

Fritiden spenderas helst på landet med egna hunden podengon Lucas och ett gäng dagishundar som gärna hänger med Soffans härliga lantliv när husse och matte är bortresta.

Förutom hundar är kameran och hundars sjukdomar ett intresse som hon vill vidareutbilda sig i.

staff_6

Nikolina – Hunddagisfröken

Nikolina ”Niko” har jobbat på Dog Planet sedan juni 2016. Nikolina praktiserade på Dog Planet under stor del av sin gymnasietid, hon älskar hundar och trivs jättebra på jobbet.

Personal

Annie – Hunddagisfröken

Annie är 21 år gammal och började jobba på Dog Planet i Augusti 2018. Innan Annie började hos oss gick hon på Min Skola Norsborg med inriktning naturbruk. Annie har stort intresse av hundar och har även hund hemma samt en katt.

dogplanet-logo-vit

Anna – Hunddagisfröken

Anna är 19 år och började jobba på Dog Planet i Oktober 2019. Anna är utbildad djurvårdare från Spånga Gymnasium och har tidigare praktiserat hos oss på Dog Planet.

Anna har ett stort djurintresse och planer på att skaffa egen hund i framtiden.

staff_4

Sofie – Hunddagisfröken

Sofie även kallad Myris är 31 år och har jobbat på Dog Planet sedan juni 2011. Innan hon fick jobb på Dog Planet praktiserade hon hos oss och på andra hunddagis.

Sofie har alltid tyckt om hundar och har en cavalier king charles spaniel vid namn Ludde med familjen men också en islandshäst vid namn Svalur.

staff_8-mia

Mia – Hundfrisör

Mia är 26 år gammal. Hon har gått vår hundfrisörutbildning på Dog Planet 2013, och blev därefter anställt utav oss som diplomerad hundfrisör efter sin utbildning.

Personal

Michelle – Hunddagisfröken

Michelle är 24 år och började jobba hos oss i November 2019. Michelle har vuxit upp bland hundar och har dessutom tidigare erfarenhet av hunddagis. Michelle har även en egen hund som heter Snurran som hänger på jobbet ibland.

 

staff_5

070 716 00 80
charlotta@dogplanet.se

Charlotta Josephson – Ägare

Jag startade Dog Planet 2005 och tycker att hundar är bland det bästa som finns. Att ha hund kan vara underbart  men det är ett jätte stort ansvar och väldigt mycket jobb. Det är där Dog Planet kommer in. Ett ställe dit alla som har hund kan vända sig och få hjälp med stort och smått. Ett hundcenter med stor kärlek och mycket kunskap, en plats där man kan hitta allt som behövs i ett hundliv helt enkelt.