Personal

Hos oss hittar du kunnig och engagerad personal som alltid ser hundens bästa i första hand! Vi tycker att du ska vara trygg vare sig du ringer för att fråga något eller om du lämnar in din hund till oss på dagis, trim eller till någon annan del av vår hundinriktade verksamhet. Vår personals utbildning och erfarenheter ger en bred kunskapsbas. Allt från kennelarbetare, utlandsarbetare bland hundar, instruktör för flertal olika kurser, arbete som djursjukvårdare och egna hundar ger oss den unika erfarenhet vi tillsammans besitter idag!

De flesta av våra hundar går hos oss hela sitt liv och för oss är hundar livet!

Undrar du något är du alltid välkommen att kontakta oss!

dogplanet-logo-205×230
camilla_vc

Camilla – Verksamhetschef

Camilla har många års erfarenhet av hund och är utbildad hundinstruktör. Innan hon började på Dog Planet jobbade hon hela 10 år på andra hunddagis. Hon har även gått Dog Planets hundfrisörutbildning 2021. Nu jobbar hon både på Dog Planets hunddagis och som hundfrisör. På dagis är Camilla huvudansvarig för att verksamheten hela tiden utvecklas framåt och gör därför allt från inköp i butiken till ändringar i rutinerna. När hundfrisörskolan är igång hjälper hon även till med den.

Camilla har även en egen springer spaniel, Loka, som oftast följer med till jobbet.

emily

Emely-Hunddagisansvarig

Började på Dog Planet i  februari 2022. Emely har jobbat med hundar i flera år i olika konstellationer, både på olika hunddagis under många år och med hemlösa hundar i Thailand. Hon är utbildad hund-beteendevetare och intresset ligger främst inom hundpsykologi. Som dagisansvarig har Emely ansvar för att hundhanteringen på dagis håller högsta nivå. Och att hundar och personal trivs att vara på Dog Planet.

Emely har sedan 12 år tillbaka Labradoodlen Asta som numera är en glad pensioner hos Emelys föräldrar som bor med skogen inpå tomten.”Jag tror hon uppskattar den miljön bättre än Stockholm! Saknar henne hela tiden men vet att det är för hennes bästa, plus att jag försöker träffa henne så ofta jag kan.”

rebecka

Rebecka – Hunddagisfröken

Rebecka började på Dog Planet i november 2023.
Hon jobbat med hund sedan 2017 på ett antal olika sätt.
Rebecka började som hundrastare innan hon volontärarbetade för Hundar utan hem samt jobbat på olika hunddagis runt om i Stockholm.

Rebecka blir klar som hundpsykolog/beteendecoach under våren 2024.
Äger hunden Rudi, en blandras sedan 2019. På dagis har hon bland annat ansvar för hundhanteringen, extra aktivering för hundarna under tiden vi spenderar inomhus, återkoppling till kund vid stängning till och ser till att hundar och personal och kunder trivs hos oss.

stff_01

Sofie – Hunddagisfröken

Sofie, ”Soffan”, har varit med från dagisets start 2005. Först som långtidspraktikant innan det blev fast anställning. Sofie är inskolningsansvarig och ser därmed till att de nya hundarna får en så bra första tid hos oss på Dog Planet som möjligt. Hon är den som alltid går med dem första tiden och fungerar lite som deras trygga punkt i början. Undrar ni hur det går för er nya hund här på dagis är hon den bästa att fråga. Dessutom har hon även hand om dagisets instagram.

Fritiden spenderas helst på landet med egna hunden Podengon Lucas och ett gäng dagishundar som gärna hänger med Soffans härliga lantliv när husse och matte är bortresta.

Förutom hundar är kameran och hundars sjukdomar ett intresse som hon vill vidareutbilda sig i.

unnamed

Annie – Hunddagisfröken

Annie började jobba på Dog Planet i Augusti 2018. Hennes hundintresse väcktes till liv väldigt tidigt då hon haft hundar runt sig hela sin uppväxt. Tack vare sitt hundintresse började Annie på Min Skola Norsborg djurgymnasium med inriktning naturbruk. Hon älskar hundar mest av alla djur men har också, förutom den egna hunden Rex (som vi ibland kallar T-Rex), också en fågel och katt hemma.

Annie har utvecklats massor hos oss och är riktigt duktig på hundhantering. Speciellt roligt tycker hon att det är med lite svårare hundar.

personal_2-kopiera

Jennifer – Hunddagisfröken

Jennifer började praktisera på Dog planet 2021, och fick efter detta en anställning hos oss 2022. Jennifer brinner verkligen för att varje hund ska trivas på dagis. Hon är matansvarig och ser till att de hundar som behöver mat under dagarna får det. Hon är även den som oftast stänger dagis och möter alltid våra kunder med ett stort leende på läpparna.

unnamed

Nikolina – Hunddagisfröken

Nikolina, ”Niko”, har jobbat på Dog Planet sedan juni 2016.

Nikolina praktiserade på Dog Planet under en stor del av sin gymnasietid och är numera anställd på Dog Planet.

Hon älskar hundar och har även en egen hund som heter Stella, en gatuhund från Grekland, som ibland hänger med till jobbet.

staff_23

Sofie – Hunddagisfröken

Sofie, ”Myris”, har jobbat på Dog Planet sedan juni 2011. Innan hon fick jobb på Dog Planet praktiserade hon hos oss och på andra hunddagis.

Sofie är öppningsansvarig på stora dagis och ser till att alltid vara i tid så att ni ägare kan lita på att dörrarna står öppna på dagis när ni lämnar er hund på morgonen. Dessutom ansvarar hon även för att de hundarna som är i behov av att få mat på dagis får det.

Sofie har alltid tyckt om hundar men har också en egen islandshäst vid namn Svalur.

staff_8-mia

Mia – Hundfrisör

Mia gick Dog Planets hundfrisörutbildning 2013 och blev därefter anställd av oss som diplomerad hundfrisör. Hon är väldigt populär och oerhört duktig. Hon sköter även hundfrisörernas instagram där man kan se för- och efterbilder.

Dessutom är hon även mer än gärna vikarie på dagiset när det behövs. Har ni hund som går här på dagis har ni absolut sett henne lämna ut hundar på stängningarna.

Charlotta Josephson – Ägare

Jag startade Dog Planet 2005 och tycker att hundar är bland det bästa som finns. Att ha hund kan vara underbart  men det är ett jättestort ansvar och väldigt mycket jobb. Det är där Dog Planet kommer in. Ett ställe dit alla som har hund kan vända sig och få hjälp med stort och smått. Ett Hundcenter med stor kärlek och mycket kunskap, en plats där man kan hitta allt som behövs i ett hundliv helt enkelt.

070 716 00 80
charlotta@dogplanet.se