Personal

Hos oss hittar du kunnig och engagerad personal som alltid ser hundens bästa i första hand! Vi tycker att du ska vara trygg vare sig du ringer för att fråga något eller om du lämnar in din hund till oss på dagis, trim eller till någon annan del av vår hundinriktade verksamhet. Vår personals utbildning och erfarenheter ger en bred kunskapsbas. Allt från kennelarbetare, utlandsarbetare bland hundar, instruktör för flertal olika kurser, arbete som djursjukvårdare och egna hundar ger oss den unika erfarenhet vi tillsammans besitter idag!

Undrar du något är du alltid välkommen att kontakta oss!

dogplanet-logo-205×230
44023352_10156821436679166_8045582731733630976_n

Emma – Verksamhetschef

Emma är 22år gammal, utbildad djurvårade och har jobbar på Dog Planet sen oktober 2016.

På jobbet ser hon till att verksamheten flyter på och hon är den dagliga kontaktpersonen när hundfrisörskolan är igång.

Emma har en cocker spaniel hane vid namn Kili som hon tävla och tränar nose work, agility, drag weight och utställning med.

staff_1

Sofie – Hunddagisfröken

Sofie även kallad Soffan är 32år gammal. Hon har varit med från dagiset start som långtidspraktikant innan det blev fastanställning.

Fritiden spenderas helst på landet med hundarna Alvar den Norsk Lundehunden och podengon Lucas.

Förutom hundar är kameran och hundars sjukdomar ett intresse som hon vill vidareutbilda sig i.

staff_2

Julia – Hunddagisfröken

Julia även kallad Julle, är 23 år gammal och började jobba på Dog Planet  september 2016, men har flera års erfarenhet från hunddagis innan dess. Julia har växt upp med hundar och tränar och tävlar i agility, lydnad och vallning tillsammans med sina hundar; bordercollien Tuffa och miniature american shepherdarna Tiffany, Saffy och Mixxa.

staff_7-sofia

Sofia – Hunddagisfröken

Sofia är 22 år gammal och började jobba på Dog Planet oktober 2017. Har alltid haft ett stort intresse för djur, framför allt hundar.

Sofia har några års erfarenhet av hunddagis tidigare och har tidigare gått på djurgymnasiet och är utbildad djurvårdare.

Sofia har ingen egen hund men har alltid haft ett stort intresse för apporterande hundar och planerar att skaffa en inom snar framtid.

dogplanet-logo-vit

Annie – Hunddagisfröken

Annie har jobbar på Dog Planet sen Augusti 2018.

staff_4

Sofie – Hunddagisfröken

Sofie även kallad Myris är 31 år och har jobbat på Dog Planet sedan juni 2011. Innan hon fick jobb på Dog Planet praktiserade hon hos oss och på andra hunddagis.

Sofie har alltid tyckt om hundar och har en cavalier king charles spaniel vid namn Ludde med familjen men också en islandshäst vid namn Svalur.

staff_6

Nikolina – Hunddagisfröken

Nikolina ”Niko” har jobbat på Dog Planet sedan juni 2016. Nikolina praktiserade på Dog Planet under stor del av sin gymnasietid, hon älskar hundar och trivs jättebra på jobbet.

staff_8-mia

Mia – Hundfrisör

En text kommer snart.

staff_5

070 716 00 80
charlotta@dogplanet.se

Charlotta Josephson – Ägare

Jag är egentligen ingen utpräglad hundmänniska, och startade inte Dog Planet för att jag så gärna ville arbeta med hundar. Det handlade om en insikt som jag fick när jag själv skaffade mig hund. Nu stod jag där med min underbara ”Tibbe” Happy och visste inte var jag skulle ta vägen när jag helt plösligt behövde jag hjälp med så mycket. Hur uppfostrar man en valp? hur gör jag om jag behöver passning? Jisses vad mycket pälsvård det var, jycken börjar ju se ut som en Ryamatta, vad skall jag använda för foder? var skall jag vända mig om hon blir sjuk?..

Att ha hund är bland det bästa som finns men det är ett jätte stort ansvar och väldigt mycket jobb. Det är där Dog Planet kommer in. Ett ställe dit alla som har hund kan vända sig och få hjälp med stort och smått. Ett hundcenter med stor kärlek och mycket kunskap, en plats där man kan hitta allt som behövs i ett hundliv helt enkelt.

Idag driver jag en reklambyrå som heter Boomerang Projektbyrå (besök www.boomerangprojekt.se) Att sköta Dog Planet lämnar jag till dem som är proffs på hund och har mångårig erfarenhet inom sina områden i branschen.