Lediga tjänster

När Dog Planet startades 2005 hade vi en tydlig idé, att erbjuda allt som behövs i ett hundliv. När hundarna är hos oss vill vi erbjuda bästa möjliga omsorg genom erfaren, utbildad och passionerad personal. På dagis ser vi till att dagishundarna får utomhusaktivering ca 3 timmar om dagen. Det sker genom långa promenader där de flesta hundar släpps lösa för en lång stund av lek och aktivering. Väl inne ser vi till att våra trötta och nöjda hundar har det lugnt, tryggt och tyst. Hos våra diplomerade hundfrisörer kan hunden få en skön stund med bad, tork och pälsvård och i vår butik kan du hitta allt som behövs i ett hundliv.

Vi erbjuder kloklipp och tandvård med ultraljudstandborste. Dog Planet har även Sveriges äldsta och mest välrenommerade hundfrisörskola. Vi har sedan starten 2006 utbildat och diplomerat närmare 300 hundfrisörer från hela norden.

De flesta av våra hundar går hos oss hela sitt liv och för oss är hundar livet!

Just nu söker vi efter en hundälskade vikaierande dagisfröken på deltid 50% .

Som ser till att hundhanteringen på Dog Planet håller högsta nivå. Du skall även vara delaktig i att personalen är ett sammansvetsat team som jobbar mot det gemensamma målet att våra dagishundar och hundägare känner sig väl bemötta och tryggt omhändertagna. Vi söker dig som älskar hundar och är duktig på att hantera hund. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av hunddagis samt utbildningar inom hundhantering.

Kort om rollen

Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hoppa in där det behövs. Du kan hantera bredden av arbetsuppgifter inom hunddagis och hundhantering samt är duktig på att skapa goda relationer när det gäller våra hundägare och personalen som arbetar på Dog Planet. Det är toppen om du är bra på att skapa struktur och rutiner och håller fast vid dessa.

Som person är du positiv och medkännande, gärna med en portion humor. I stressiga situationer har du förmågan att hålla huvudet kallt och arbetar metodiskt för att lösa allt till det bäst möjliga.
Personen vi söker skall ha mycket god hand med att hantera hundar (och människor).

Varför skall du välja Dog Planet som arbetsplats?

Förutom ett sammansvetsat gäng med glimten i ögat så erbjuder vi en prestigelös arbetsplats med mycket värme och medmänsklighet. Du erbjuds ett gäng mjuka pälsar, ofantligt många lena öron och en stor variation av glada svansar.
Du har möjlighet att ha med hund till jobbet och arbetet innebär ingen jourtjänstgöring.
Tjänstgöringsgraden 50% (deltid) med starttid 1:a mars 2024. Tjänsten kan sannolikt leda till en fast anställning.

Tror du att du skulle kunna vara rätt person för jobbet? Mejla ditt CV och personliga brev till Camilla Uhre info@dogplanet.se